Om oss

Vi har lång erfarenhet från branschen, faktiskt så långt tillbaka som 1887 och vi hjälper privatpersoner att omsätta smycken och andra värdeföremål i guld till pengar som får en bättre nytta. Vi tycker att smycken är till för att användas eller att guldet kan ingå i nya. Ligger dina smycken i en byrålåda eller i ett bankfack är det bättre att använda värdet till något annat.

Vår huvudsakliga verksamhet är att tillverka och sälja nya smycken, främst vigsel- och förlovningsringar, och begagnat guld utgör en viktig del i vårt kretslopp. Försäljning av nya smycken sker på webben, i butik, showrooms samt pop-ups.

Vi försöker hushålla med resurser vid handel med begagnat guld för att ytterst kunna erbjuda det bästa priset per gram guld. Därför sker alla kommunikation med dig som kund via webplatsen och e-post. Vi kan inte ta emot dig fysiskt eller bemanna en telefon. Vi använder inget glättigt material i kuvert eller pappersformulär samt försöker hålla vår webplats så enkel och tydlig som möjligt.